Трибулус Терестрис Tribooster BioTech USA 60/120 таблетки

BioTech USA
31.00 лв.
с безплатна доставка

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Билката Трибулус Терестрис е известна в България под името Трибестан или Бабини Зъби, а нейните положителни действия върху човешкия организъм са познати още от древността.

2000 mg Трибулус Терестрис в доза
Tribooster е продукт без еквивалент на пазара, който съдържа НЕВЕРОЯТНИТЕ 2000mg чист Tribulus Terrestris в една таблетка.
Съдържанието на сапонини в Tribooster е изключително високо!
Значително повишава собственото производство на тестостерон при мъжете
Подпомага натрупването само на чиста мускулатура
Дава енергия и сила
Действа адаптогенно
Покачва издръжливостта
Повлиява изключително благоприятно мъжката полова система
Повишава либидото и еректилната способност

От стотици години назад във времето билката трибестан е олицетворение на бодрост и сила, а също така се е смятало, че увеличава потентността при мъжете. В днешни дни това е доказано и трибестана значително подобрява еректилната функция при мъжете, също така увеличава броя на сперматозоидите и общо казано отразява се много добре на мъжката полова система.

Съществуват сведения, че при едномесечен прием на трибестан нивата на тестостерон при мъжете се увеличат от 30% до 40%. Следствие от това повишение са редица благоприятни ефекти, които търси всеки мъж - повече енергия и сила, както в залата така и в леглото, покачва се само чистата мускулна маса и силовата издръжливост е значително завишена.

За направата на този невероятен трибестан, са използвани внимателно подбрани съставки с 90% съдържание на сапонини. Когато става въпрос за Tribulus Terrestris / трибестан формула, съдържанието на сапонини е изключително важно. Сапонините са отговорни за действителното подобрение на нивата на тестостерон. 

Много малко хранителни добавки попадащи в категорията на трибестана могат да се конкурират с Tribooster, защото блендата на продукта е изключителна богата и за направата й са използвани само възможно най-чистите форми на трибестан или по-известен още като бабини зъби. 

Употреба на трибестана Tribooster на BioTech USA:

1 таблетка на ден е напълно достатъчна

Ние от екипа на pompai.com ви препоръчваме приема на този трибестан да е сутрин 1 таблетка и следобед 1 таблетка, като е желателно това да се случва 30 минути след хранене.

Трибулус Терестрис - Трибестан цени
 

Разфасовка-таблетки: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари