Трибулус Терестрис Tribuvar 1000 SAN 180 таблетки

SAN
58.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribuvar 1000 на SAN е уникален тестостеронов стимулатор, който е изграден на базата на известната билка Трибулус Терестрис, която е позната в България под имената Трибестан или Бабини Зъби. Интересното при този трибестан е факта, че неговата формула е изградена от стандартизиран екстракт, който ви гарантира минимум 45% съдържание на активните съставки сапонини. Екстрактът от трибестан още дълги години назад във времето е бил познат като естествена афродизиак и е бил използван като виагра, като билка източник на енергия и дълголетие, както и продукт, който повлиява изцяло благоприятно тялото на мъжете.

Трибестанът е известен с това, че съдържа биоактивни съставки, като фитостероли, флаваноиди и гликозиди. Точно това богато съдържание на трибестана, го прави едно от най-добрите творения на природата, което по напълно естествен начин стимулира тялото ни да секретира повече лутеинизиращ хормон. Това е ключов хормон, който кара тялото ни да произвежда повече собствен тестостерон.
Високите нива на свободния тестостерон в организмът ни водят до значително повишаване на силата, мускулната маса и половата мощ.

Всяка таблетка от трибестанът е източник на 1000мг екстракт от трибулус терестрис
Подкрепя протеиновия синтез и регулира азотния баланс в организма
Значително намалява времето за възстановяване след тежки физически натоварвания
Подобрява жизнеността и енергията на организма

Прием:

1 таблетка сутрин, 1 таблетка следобед и 1 таблетка вечер

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари