Free T SAN 120 таблетки

SAN
59.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Free T от SAN е хранителна добавка, която притежава редица положителни свойства.
Free T стимулира по здравословен и безопасен начин секретирането на повече тестостерон в организма, което води със себе си множество позитиви.

Например при мъжете по-високите нива на тестостерон се характеризират с изключително ефективно подобряване на външния вид: тялото и мускулите са по-стегнати и оформени, а мазнините по проблемните места намаляват. Отделно от това, когато свободния тестостерон в организма е във високи стойности, тогава силата, издръжливостта и енергията ви придружават през целия ден.

Може да се приема, ако целта ви е:
По-чиста и изваяна мускулатура
Покачване на мускулна маса
Стопяване на излишните мазнини
Увеличаване на силата и издръжливостта
По-пълноценно възстановяване

FREE T от SAN може да се приема също при следните симптоми:
Тежки и продължителни мускулни трески
Постоянна умора
Ниско либидо
Слаба еректилна способност

FREE T е изграден от ефикасни съставки, които по естествен път увеличават нивата на свободния тестостерон в тялото.
D Aspartic Acid - една от най-добре работещите хранителни добавки на пазара, чието свойство да увеличава стойностите на лутеинизиращия хормонс над 118% превърна тази добавка в една от най-предпочитаните през последните години. Лутеинизиращия хормон е този, който предизвиква мъжките полови органи да синтезират повече тестостерон.

Колеус Форсколии - Това е есктракт от билка, стандартизирана да съдържа 10% от активното вещество Форсколин. Това вещество е едно от най-ефикасните по отношение на естественото стопяване на мазнини и активирането на щитовидните хормони, които са основни регулатори при обмяната на веществата. Освен, че изгаря мазнините, форсколинът повишава тестостерона, намалява кръвното налягане и се грижи за доброто състояние на сърдечносъдовата система.

Във FREE T също са добавени Utica Dioca (фармацевтична суровина от коприва) индол 3 карбинол и калциев ди-глюкарат.
Тези 3 съставки имат задачата да се ангажират с предотвратяване ароматизацията на тестостерона. С други думи - предпазват превръщането на тестостерон в естроген. Това е едно от нещата, което пречи на перфектното действие на добрите тестостеронови стимулатори - когато тестостеронът се повиши главоломно съществува една голяма вероятност той да се превърне в естроген и по този начин ползите са никакви. От SAN са наясно с това и точно поради тази причина добавиха едни от най-известните и най-изследвани естрогенови инхибитори.

Начин на прием:
Приемайте 4 капсули сутрин 1 час след закуска

Разфасовка-таблетки: 120
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари