T Up Black Nutrex 150 капсули

Nutrex
95.00 лв.84.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

T Up от Nutrex е хранителна добавка съдържаща в основата си Д Аспарагинова Киселина, която през последните години определено е обект на множество проучвания. Повечето научни изследвания излизат с доста впечатляващи резултати, като някои от най-интересни са факта, че приемът на Д Аспарагинова киселина е способен да стимулира произвеждането на тестостерон в тялото с над 40% за по-малко от две седмици.

Повишаването на тестостерона при прием на T Up е продължителен процес и затова, колкото по-дълго приемате T Up Black от Nutrex, толкова по-добри резултати ще постигнете. От Nutrex препоръчват употребата на тази хранителна добавка съдържаща Д Аспарагинова Киселина да е с продължителност минимум 30 дни.
Важно е да споменем също, че употребата на д аспарагинова киселина е изключително подходяща след стероидни цикли, защото ще възобнови ендогенните нива на тестостерона.


Специални препоръки за употреба на T Up:
От първия ден до десетия ден приемайте 5 капсули сутрин и следобед на празен стомах.
От ден 11 натам приемът е 5 капсули сутрин на гладно

T Up действа най-добре, когато се приема на определена цикличност:
12 седмици прием, след което следват 4 седмици почивка.
От Nutrex съветват да комбинирате добавката с диета богата на протеини, а тренировките да са интензивни и тежки, което ще допринесе за максималният ефект от употребата на продукта.

Разфасовка-капсули: 150
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари