Animal PM Universal Nutrition 30 пакетчета

Universal Nutrition
95.00 лв.73.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal PM - ефективна хранителна добавка, която:
Увеличава нивата на хормона на растежа по естествен начин
Осигурява по-пълноценен и по-спокоен сън
Подобрява защитните функции на тялото - подкрепя силата на имунитета
Намалява мускулните трески
Подобрява значително възможността за нарастване на чиста мускулна маса до предела на възможностите ви
Дава ви повече сила и издръжливост

Universal Nutrition разбиват представите ни за фитнес и културизъм, растеж, възстановяване и мускулна маса.
Animal PM е техният шедьовър, който освен, че стимулира производството на растежния ни хормон, носи и дузина други позитиви.
Как Ви звучи комбинация от високо ниво на хормон на растежа, здраво възстановяване, силна имунна система и най-добрия сън?
ПЕРФЕКТНО! Всичко това е възможно с Animal PM!

Всеки един сериозен човек в залата заслужава този продукт!
Във времената, в които ние сме постоянно заети, трябва да жертваме почивката си, за да имаме добро тяло. Тази хранителна добавка ни помага да постигнем красиво и хармонично тяло с добра мускулна маса и чисто от мазнини, но ни помага и да почиваме пълноценно в малкото време, което ни остава.

Хранителната добавка Animal PM съчетава в себе си няколко патентовани формули за постигане на максимален ефект!
На първо място имаме комплект стимулатори на GH (растежния хормон) – гама-аминобутирова киселона, аргинин AKG, alpha-GPC, L-триптофан и орнитин.
Добавяме и имуно-възстановителен комплекс от аминокиселини в свободна форма и патентовани добавки, които да подкрепят имунната система да се бори със стреса от тежкия живот и здравите тренировки.
Този комплекс е подпомогнат от Immunolin и Humanofort, специално патентовани комплекси, които вдигат нивото на продукта до непознати висини. Първият комплекс съдържа екстракт от едър рогат добитък – имуноглуболин. Той е богат на изключително важните растежни фактори. Вторият комплекс е пълен със съставки, които отговарят за развитието на нова тъкан в тялото.
Ако си мислите, че сме приключили, много бъркате! До тук казаното е достатъчно за един продукт с широка фитнес насоченост. От Universal Nutrition обаче надскачат себе си и като добавят комплекс от билки и вещества, които осигуряват по-добър сън за пълноценно възстановяване и за производство на растежен хормон. Не случайно казват, че сънят е много важен.

В продукта ще намерите микс от хмел, лайка и корен от валериан, които работят заедно с Л-теанин и специална формула Л-допа. Не можем да говорим за качествен сън, ако няма цинк и магнезий – Animal PM е съвършенната добавка, когато става въпрос за пълноценен и продължителен сън, бързо и ефективно възстановяване на мускулите и подкрепа за техният неспирен растеж.

Как се приема Animal PM?
Въпреки многото си ползи, той не е сложен за употреба!
Около 30-45 минути преди лягане приемате 1 пакетче.
Важното е да е на празен стомах.
Ако например вечер пиете протеинов шейк, нека да минат поне 30 минути преди да употребите и Animal PM.


Разфасовка: 30 пакета
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари