Blue Growth Controlled Labs 150 капсули

Controlled Labs
100.00 лв.68.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Искате ли да имате много по-здраво тяло? Искате ли да имате най-добрия сън? Да се възстановявате на максимум и да имате бистър ум? Blue Growth е продуктът за вас! Той съчетава силата на няколко много силни билки и друг помощни вещества, за да повиши секрецията от хипофизата, иначе казано да имате повече хормон на растежа.

За всеки един в залата е най-важен мускулния растеж и възстановяването след тренировка. Хормонът на растежа може да донесе точно това! Но хората бягат от всички негови форми, защото са опасни! За радост има добавки като Blue Growth, които стимулират хипофизната жлеза и синтеза на GH по естествен и безопасен път.

Това е един от малкото начини да се получите с перфектно представяне в залата, качествен сън за производството на растежния хормон, супер възстановяване и повече сексуална издръжливост като бонус. Всичко това е възможно заради перфектно подбраните съставки - Chlorophytum Borivilianum, Mucuna Pruriens, L-теанин, Глицерофосфохолин. Патентована формула на L-карнитин, Camellia Synesis и Griffonia Simplicifolia.

Как се приема Blue Growth?
Оптималната доза е от 5 капсули дневно, приети половин до един час преди лягане.


Разфасовка-капсули: 150
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари