Bullet Proof Muscle Pharm 380 грама

Muscle Pharm
125.00 лв.73.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Bullet Proof е формула от ново поколение за активно нощно възстановяване чрез оптимизация на съня, секреция на оптимални количества хормон на растежа и „ремонт“ на мускулните влакна.

Това е премиум продукт на Muscle Pharm, защото съчетава в себе си съставки, които едновременно намаляват нивото на кортизол, възстановяват мускулните влакна и ги карат да растат. По-ефективната секреция на растежен хормон от хипофизата се постига по напълно натурален път.

Резултатът от приема на продукта е възстановено тяло и ум, които са готови да работят на бързи обороти. Всичко това заради умелия микс от цинк и магнезий; екстракт от кадифено дърво; есенциални аминокиселини; GABA; глутамин; 4-Amino-3-Phenylbutryic Acid, което е т.нар естествена GABA.

Всичко, което трябва да направите е да тренирате много усилено, за да стимулирате разкъсване на мускулните влакна. Когато легнете да спите, Bullet Proof ще се погрижи да имате перфектен сън, по време на който да произведете достатъчно хормон на растежа, да се възстановите, да градите по-големи мускули, а на сутринта да сте като нови.
Правилният начин за прием на тази добавка е по схемата 5:2 – пиете 5 дни, почивате два дни.
Оптималното количество е ½ или 1 от Bullet Proof на Muscle Pharm.
Пие се вечер между 30 и 50 минути преди да си легнете.
1 доза = половин мерителна лъжичка

Разфасовка: 380гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари