GRP-HD BPI Sports 28 капсули

BPI Sports
110.00 лв.84.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

GRP-HD ™ е една от най-авангардните формули за стимул на растежния хормон! Насърчава пълното освобождаване на растежен фактор, за да постигнете своите фитнес цели – повече мускулна маса, по-малко мазнини, и то с натурален продукт

Продуктът е ултра концентриран, не случайно на опаковката пише „Първичен анаболен механизъм“! Продуктът е изследван от независима и сертифицирана лаборатория. За постигането на пълен ефект трябват добри тренировки, правилно хранене и достатъчно сън.

Формулата на продукта умело стимулира производството на растежен хормон, но и на IGF-1 – т.нар. растежен фактор, който е подобен на инсулина. Най-хубавото е, че във всяка капсула се намират 445 милиграма напълно естествени екстракти от растения.  

Коренът от Индийски Банян и екстрактът от Южен Бъз обаче са най-голямата тайна на продукта! Първото стимулира производството на допамин в тялото,  а второто освобождаването на хормон на растежа и термогенен ефект.

Допълнително имаме Екстракт от корен на жълта тинтява за по-добра ендокринна система. Листата от Calea ternifolia,още наричано „Листата на бог“, помагат за по-изострени сетива. Eucommia Ulmoides кара тялото да усвоява по-малко глюкоза и подпомага черния дроб.

Определено това е един много силен билков комплекс, който работи заедно с науката за максимално добър ефект. Хранителната добавка обаче е доста силна и трябва да се използва само от лица над 18 години, след консултация с медицинско лице. Както казахме изисква и много добър режим.
Начинът, по който се приема е наистина лесен. Трябва да приемате по 1 капсулка сутрин, задължително на празен стомах.

Разфасовка-капсули: 28
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари