hGH Night Release Saturn Supplements 60 капсули

Saturn Supplements
40.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

SATURN Supplements влагат целия си ресурс в разработката на hGH Night Release Formula. Продуктът цели естествен стимул за тялото в производството на растежен хормон чрез активен през нощта комплекс. Използва се ефективна комбинация от свободни аминокиселини.

Това е продуктът за всеки трениращ, който иска тялото му да работи максимално добре в синтеза на растежен хормон от хипофизата. Формулата действа наистина мащабна! Все пак говорим за био-инженерен комплекс от съставки.

Основната съставка е екстракт от аденохипофиза, но тя е подкрепена от Орнитин алфа-кетоглутарат, Аргинин, Глутамин и Коластра. Комплексът е допълван от още няколко поддържащи съставки, за да е максимален резултатът.

Няма никаква случайност, че този продукт се използва успешно не само от фитнес ентусиасти, но и от културисти, за които тренировките са професия. SATURN hGH Night Release Formula дава нужното на всеки, стига той да е готов да бъде дисциплиниран в тренировките и съня. Спазвате ли добър режим, ще можете да се възползвате на максиум всяко едно положително качество на този безспорно добър продукт.

По какъв начин да се приема добавката?
Само от възрастни и лица над 18 годишна възраст!
Дозировката е от 2 капсули дневно.
Най-добре е приемът да става на гладен стомах и преди лягане.
Ако ще се взима около хранене трябва да има поне 2 часа преди или след него.


Разфасовка-капсули: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари