Pink Magic USP Labs 180 капсули

USP LABS
150.00 лв.99.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Това е продуктът, който може да Ви стопи, ако сте достатъчно сериозни! Благодарение на съставките си чисти тялото перфектно чрез увеличена липолиза и анти-затлъстяващо действие. Този продукт помага в транспорта на глюкоза и аминокиселини, разширява кръвоносните съдове за зверско напомпване и увеличава ефекта от азотните бустери.
Pink Magic е една от най-добрите формули на пазара! Интересното за продукта е, че е изцяло билков! Производителят бере билките само в перфектния момент, за това този продукт понякога е в ограничени количества. Това е формула от само няколко съставки, но за сметка на това адски добра – СИНЕРГИЯ в пълния смисъл на думата.

Продуктът действа главно чрез блокирането на действието на определени ензими. Това води до много положителни ефекти за тялото. Ключовото в този продукт не е, че той има много съставки – точно обратното. Ключовото е, че те работят максимално добре в точно тази комбинация.

Приемът на Pink Magic води до много по-голяма издръжливост на умора! Продуктът въздейства директно върху диафрагмата и скелетната мускулатура. Възможно е дори да увеличи потока на кръв в тялото и да съдейства за по-добри контракции на сърцето. Това също помага за повече устойчивост на умора.
Всички знаем, че, за да се горят достатъчно мазнини трябва да се потим много здраво с тежестите. Този продукт блокира  фосфодиестеразата, което води до увеличаване способността за контракция на всяка една част от мускулатурата на скелета. Увеличава чувствителността и отделянето на ацетилхолин в невро-мускулните синапси. Всичко това Ви прави здрав като бик в залата.

Това инхибиране на ензими спира атрофията на мускулна маса. При приема на тази добавка очаквайте само увеличаването на мускулите. И ако всичко казано до тук не е достатъчно, Pink Magic увеличава значително нивото на тестостерон в тялото.

Трябва обаче да знаете едно! Този продукт наистина е мощен, но е предназначен само за употреба на лица над 18 години и след консултация с лекар, особено ако приемате някакви лекарства или имате някакво заболяване.

Щом изпиете една опаковка ще искате още и още. За да не пренаситите тялото и за да извлечете максимални ползи, добавката се пие по схема 6:1 – пиете 6 дена, почивате един. Един цикъл не трябва да продължава повече от 10-12 седмици, а между отделните цикли трябва да има между 2 и 4 седмици почивка.
Начинът на употреба е много прост! Имате нужда от 2 капсули по 3 пъти на ден. Приемайте ги с храна. В тренировъчните дни приемате допълнително 2 капсули, половин час преди да влезете в залата. Пак повтаряме – пиете по тази схема 6 дни и правите 1 ден почивка.

Разфасовка-капсули: 180
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари