Pro-GH NOW Foods 600 грама

NOW Foods
84.98 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Ако искате продукт, с който да постигнете най-доброто по отношение на производството на растежен хормон, Pro-GH е изцяло на вас. Now Foods успяват да постигнат доста добри резултати, а продуктът е изцяло натурален – няма Аспартам, няма Ацесулфам-К, няма Сукралоза или други добавки.

Това е един стимулатор на растежния хормон (Growth Hormone), на който всеки спортист и фитнес ентусиаст да разчитат. Ще усетите многократно по-добър ефект от физическите тренировки. Формулата на Pro-GH е от орнитин, глутамин, аргинин, глицин, лизин и гама амино бутирична киселина (GABA).

Аргинин и орнитин усилват производството на хормони в тялото – в това число важните във фитнеса растежен хормон, глюкагон и инсулин. Горенето на мазнините се увеличава, мускулната маса се гради постоянно, а клетките имат възможност да се регенерират, въпреки здравите тренировки. Към тях прибавяме и лизин, който допълнително стимулира производството на GH. Той е компонент на мускулните тъкани и е много важен за синтеза на хормони и ензими.

Глутаминът увеличава синтеза на протеин, нещо важно за всеки един трениращ. Той предпазва и мускулите от катаболни процеси (разпадане). Някои проучвания показват връзката между глутамин и по-високи нива на хормон на растеж. Подсилва имунитета.

За да имат достатъчно енергия мускулите трябва глицин, който в последствие става на гликоген. Той захранва мускулите с енергия директно от мускулните влакна.  GABA от своя страна осигурява спокоен и дълбок сън, който е важен за синтеза на хормони и за възстановяването, успокоява мозъка.

Как да приемаме Pro-GH?
Взимате чаена лъжичка за измерване!
Приема се преди сън или преди тренировка – по 5 равни чаени лъжички.
Приема се по схемата 5:2 – 5 дни прием, два дни почивка.
Без проблем може да направите няколко цикъла с този продукт, стига да има достатъчно почивка между тях.Разфасовка: 600гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари