Resurrect-PM Ronnie Coleman 200 грама

Ronnie Coleman Signature Series
120.00 лв.94.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

RESURRECT-P.M.™  е продукт, зад който застава лично Рони Колман! Това е комбинация от съставки, които той е изпитал през годините! Всички те са предоставени на куп, за да можете да се размажете в залата. Продуктът осигурява здрав сън и още по-здрави резултати от тренировките.

Всички знаят, че сънният режим на Рони е много странен. Как той е постигнал толкова големи резултати, без достатъчно време за сън и в същото време с адски много тренировки? С правилните добавки! Да, спял е само по няколко часа, но наистина добре.

Този продукт е гаранция за качествено възстановяване, дори да тренирате двуразово.  Будите се отпочинали и с възстановено тяло. Благодарение на този продукт сте отпочинали добре, но през това време сте работили и за тялото си – произвеждали сте хормон на растежа, тестостерон, приближили сте се до активния мускулен растеж.

Това е първата успешна и концентрирана формула за по-добър сън и по-добро възстановяване. Подпомага съня в най-важната фаза – REM! Увеличава устойчивостта на физически и психически стрес, поддържа оптимални нива на тестостерон и растежен хормон. В резултат на това чистите тялото от излишни мазнини в замяна на повече чисти мускули.

Как да приемам RESSURECT-P.M. ™?
Задължително трябва да е на празен стомах и преди лягане, около 30 минути преди сън.
Ако хапвате късно или пиете протеин, нека това да става около 1 час или 1 час и 30 минути преди да си легнете.

Разфасовка: 200гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари