Tri-Amino Arginine/Ornitine/Lysine NOW Foods 120 капсули

NOW Foods
64.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Now Foods за пореден път доказват, че разбират как работи тялото. Чрез една много семпла комбинация от три незаменими аминокиселини създават Tri-Amino. Успешно повлияват положително синтеза на протеин от тялото, увеличават секрецията на растежен хормон от хипофизата, и то по напълно безопасен и естествен начин. Трите аминокиселини, които правят това възможно са Л-Аргинин, Л-Орнитин и Л-Лизин!

Със сигурност вече сте чували за Л-Аргинин! Това е основният компонент в Tri-Amino! Той действа пречистващо на организма като изкарва амоняка от тялото. Той заема главна роля и в производството на хормони от нашето тяло.

Аргининът влияе много добре на чувствителността към инсулин. Има профилактично действие по отношение на един много сериозен мъжки проблем – нарушената ерекция.. Не е случайно и, че е поставен в комбинация с Л-Орнитин!

Л-Орнитин също е аминокиселина, която се бори с амонячните съединения, но в черния дроб, помага му да се пречиства от всички лоши вещества. Показва и антиоксидантни свойства, които не са за пренебрегване. Има обаче една причина, която го прави незаменим в този комплекс – той отговаря за производството на Л-Пролин и на Л-АРГИНИН!

Третата съставка, която прави този продукт завършен е Л-Лизин! Той е съставна част на всички протеини в тялото ни. Ключов фактор е за правилното усвояване на така познатия ни калций. При наличието на оптимални нива на Л-лизин в тялото, то се справя по-лесно с всякакви наранявания и контузии.

Влияе благоприятно на хипофизата и я кара да произвежда хормон на растежа. Участва и в производството на тестостерон. От него зависи и производството на всякакви антитела и ензими.

Както виждате има защо тези аминокиселини да са незаменими и освен това да се допълват по страхотен начин.

По какъв начин се приема Tri-Amino?
Преди тренировка или преди лягане! Това трябва да става 30-40 минути преди да влезете в залата за тренировки. За максимален ефект е важно да се приема на празен стомах.

Разфасовка-капсули: 120
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари