Tri-Amino Arginine/Ornitine/Lysine NOW Foods 60 капсули

NOW Foods
35.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Now Foods произвеждат Tri-Amino, за да ни предложат хранителна добавка, която подпомага увеличаването на синтеза на протеин в нашето тяло и стимулирането на по-голяма секреция на растежен хормон. Това става чрез добре подбран микс от три незаменими за тялото аминокиселини, в оптимално отношение. Това са Л-Орнитин, Л-аргинин и Л-Лизин.
Добре, какво правят тези аминокиселини?
Да започнем с Л-Орнитин! Това е аминокиселина, която отговаря за синтеза на аминокиселините Л-Пролин и Л-Аргинин. Орнитинът е много мощен имуномодулатор, а освен това има и доказана антиоксидантна дейност. Ключов е за работата на черния дроб, защото му помага да се пречиства и да премахва амонячните съединения от тялото.

Л-Аргинин е най-важният компонент от формулата на Now Foods! Той е в много добра синергия с Л-Орнитина. Аргининът също пречиства амоняка от тялото, защото е много вреден. Играе важна роля за имунната функция на тялото и производството на различните хормони в организма.

Освен това подобрява чувствителността към инсулин, действа профилактично против мъжките проблеми с ерекцията и подпомага за производството на семенната течност.

Л-лизинът от своя страна участва като съставна част на всички протеини в тялото! Много важен е за усвояването на важния за костите калций и като цяло за възстановяването на тялото от контузии и наранявания. Фактор е за хипофизата в производството на хормон на растежа, както и на тестостерона. Включен е в производството на ензими и антитела.

Как се употребява продуктът? На първо място около 30 до 40 минути преди да започнете с тренировките. Или може да се приема преди лягане и на празен стомах.


Разфасовка-капсули: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари